Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos. Ga voordelig naar een Pretparken in Valkenburg NL aan een scherpe prijs.

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 9.50 EUR

In het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar. Sprookjesbos is een authentieke en voordelige speeltuin voor kinderen. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes in dit 3 hectare groot speelparadijs of ga op avontuur in de gevaarlijke groeve! Nieuw in 2020: de vliegenier, de paradijsvlieger en kindertreintje.

Een leuk uitje met de kinderen? Ontdek het Sprookjesbos in Valkenburg met de speeltuinen, authentieke sprookjes, attracties en mergelgroeve. Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… Maak kennis met de vele bosbewoners! Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de verhalen en geniet van prettige geborgenheid!

Vaar mee met Kapitein Haak in het Schommelschip (> 100cm) of waan je brandweerman, buschauffeur of amazone in de Dolle Draaimolen. Voel de kriebels in de Paradijsvlieger en spetter, spatter, spater op de Waterplaats.

Bereikbaarheid

Het Sprookjesbos is gelegen in het Zuid-Limburgse Valkenburg, nabij Maastricht. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan voor €5 per dag op de Heunsberg. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Sprookjesbos

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!