Familiemusical PAW Patrol Live! "De Grote Race"

Familiemusical PAW Patrol Live! "De Grote Race"

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Familiemusical PAW Patrol Live! “De Grote Race”. Ga voordelig naar een Kindertheater in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Familiemusical PAW Patrol Live! “De Grote Race”: details

Wat? Familievoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” in RAI Theater in Amsterdam op 20 of 21 augustus 2022 met [korting] korting. 2e of 3e rang balkon.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 27.00 EUR

Data

RAI Theater Amsterdam 

2e rang

  • Zaterdag 20 augustus  – 16:30 uur
  • Zondag 21 augustus – 10:30 uur 
  • Zondag 21 augustus – 13:30 uur 
  • Zondag 21 augustus – 16:30 uur 

3e rang 

  • Zaterdag 20 augustus – 10:30 uur 
  • Zaterdag 20 augustus – 13:30 uur 
  • Zaterdag 20 augustus  – 16:30 uur
  • Zondag 21 augustus – 10:30 uur 
  • Zondag 21 augustus – 13:30 uur 
  • Zondag 21 augustus – 16:30 uur 

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2019 komt de grootste internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ exclusief terug naar Nederland en België vanaf juni 2022! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen tussen juni en september 2022 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Het verhaal

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Sik nel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?  

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komt één van de pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Kindertheater voor een Kindertheater. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!