EXCLUSIEF: tickets voor Plopsa Indoor Hasselt op 5 januari!

EXCLUSIEF: tickets voor Plopsa Indoor Hasselt op 5 januari!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

EXCLUSIEF: tickets voor Plopsa Indoor Hasselt op 5 januari!. Ga voordelig naar een Pretparken in Hasselt aan een scherpe prijs.

EXCLUSIEF: tickets voor Plopsa Indoor Hasselt op 5 januari!: details

Wat? Koop je ticket voor €10, kom op avontuur bij al je favoriete studio 100-helden en beleef de dag van je leven.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 21.50 EUR

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!  

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Hasselt. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties.  

25 coole binnen-en buitenattracties!

Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.  

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of -vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Een onvergetelijke dag

Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveshow van je Plopsa-helden in het nostalgische Theater. Pas na een dansje in de confetti, een dikke knuffel en een fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer! 

Een witte kerst met Klus

Vier samen met de echte Kabouter Klus van televisie een witte kerst in Plopsa Indoor Hasselt! Ga met Klus op avontuur tijdens de te gekke liveshow en en dans tussen de dwarrelende sneeuwvlokjes op het Dorpsplein. 

Toegankelijkheid

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden, maar niet alle attracties zijn hier geschikt voor. Er zijn overal aangepaste toiletten beschikbaar.

Bereikbaarheid 

Plopsa Indoor Hasselt is gelegen in Hasselt, België. Vanuit Eindhoven/Valkenswaard is het slechts een uur rijden en vanuit Maastricht/Valkenburg is dit slechts 40 minuten. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein. Een parkeerkaart kan je voor €10 halen bij de betaalautomaat bij de ingang van het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Hasselt. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!