Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren. Ga voordelig naar een Huis en tuin in aan een scherpe prijs.

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren: details

Wat? Koop de Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren met [korting] korting. Geldig t/m 22 augustus 2021. Gratis verzending.

Nu aan slechts 12.45 EUR in plaats van 21.95 EUR

Sinds kort gonst het van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Er is een pakketje uit de vorige eeuw gevonden in De Bosbergtoren op de glazen vloer van één van zijn zijtakken. Dit pakketje gaat nu van hand tot hand. Het pakketje bestaat uit een envelop met 5 kaarten erin vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken, YouTube-filmpjes en cijfers. Kunnen jullie het geheim van De Bosbergtoren ontrafelen? 

Ontdek een nieuw soort escapemysterie: een hersenkraker van jewelste verteld in de vorm van vijf handgemaakte en prachtig ontworpen ansichtkaarten. Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries die je steeds dieper in het Geheim Van De Bosbergtoren zuigen. Het geheim van De Bosbergtoren neemt je mee naar het pittoreske dorpje Appelscha aan de rand van Drents Friese Woud. Al decennialang het toeristisch middelpunt van het Noorden. 

Je kunt het spel spelen met 2 tot 5 spelers en is geschikt voor alle leeftijden (onder begeleiding van een volwassene). Gemiddeld ben je 120 tot 180 minuten bezig. Naast de benodigdheden van het spel, heb je een smartphone nodig. 

Inhoud pakket

  • Een mysterieuze envelop
  • 5 handgemaakte kaarten
  • Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries
  • Handleiding op de achterkant van de envelop

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Producten > Huis en tuin voor een Huis en tuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!