Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren of Fame or Shame

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren of Fame or Shame

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren of Fame or Shame. Ga voordelig naar een Huis en tuin in aan een scherpe prijs.

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren of Fame or Shame: details

Wat? Koop de Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren of Fame or Shame met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis verzending.

Nu aan slechts 12.45 EUR in plaats van 21.95 EUR

Het geheim van de Bostoren

Sinds kort gonst het van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Er is een pakketje uit de vorige eeuw gevonden in De Bosbergtoren op de glazen vloer van één van zijn zijtakken. Dit pakketje gaat nu van hand tot hand. Het pakketje bestaat uit een envelop met 5 kaarten erin vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken, YouTube-filmpjes en cijfers. Kunnen jullie het geheim van De Bosbergtoren ontrafelen? 

Shame or Fame

Ga aan de slag met de 5 kaarten en zoek alle 11 de codes bij elkaar, die je aan de hand van het kabouteralfabet in de juiste volgorde moet zien te zetten. Weten jullie met goed teamwork, tactisch denkwerk en een portie gezond verstand de code te kraken?

Je kunt de Escape Games spelen met 2 tot 5 spelers en is geschikt voor alle leeftijden (onder begeleiding van een volwassene). Gemiddeld ben je 120 tot 180 minuten bezig. Naast de benodigdheden van het spel, heb je een smartphone nodig.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Producten > Huis en tuin voor een Huis en tuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!