Entreevoucher Klimrijk Brabant

Entreevoucher Klimrijk Brabant

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreevoucher Klimrijk Brabant. Ga voordelig naar een Sport en spel in Veldhoven NL aan een scherpe prijs.

Entreevoucher Klimrijk Brabant: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 2 maart t/m 30 november 2022. Minimale lengte vanaf 1.30 meter. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 15.50 EUR in plaats van 21.50 EUR

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots! 

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. Het klimprogramma bestaat uit een half uur instructie en twee uur klimmen. 

Bereikbaarheid

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Klimrijk Brabant. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!