Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre

Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre. Ga voordelig naar een Dierentuin in Vaux-sur-Sûre BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 19 september 2023. Gratis t/m 2 jaar. Reserveren niet nodig. Gratis parkeren. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 9.50 EUR

ZooParc Vallee de la Sure is één van de meest bijzondere dierentuinen in Europa. Gelegen in het hart van de prachtige Ardennen biedt deze dierentuin een unieke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. De dieren worden hier allemaal verzorgd in een omgeving die hun natuurlijke habitat nabootst.

Maar ZooParc Vallee de la Sure is meer dan alleen een dierentuin. Het is ook een educatieve instelling die zich richt op het behoud van bedreigde diersoorten. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen en interactieve presentaties om meer te leren over de dieren en hoe we ze kunnen beschermen. Voor kinderen is er ook een speciale speeltuin en een boerderij waar ze kunnen spelen en leren over dieren in een veilige omgeving.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij ZooParc Vallée de la Sûre. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van ZooParc Vallée de la Sûre

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!