Entreeticket Zoo Parc Overloon

Entreeticket Zoo Parc Overloon

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Zoo Parc Overloon. Ga voordelig naar een Dierentuin in Overloon NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Zoo Parc Overloon: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 18.00 EUR

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende Expeditiegebieden waar cheetahs, miereneters, tamanduas, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Wandel tussen pinguïns in Boulders Beach, spring met kangoeroes op de Outback, laat je omringen door maki’s in Itampolo en sta oog in oog met tijgers in Jangalee. Het kompas geeft de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken? Er zijn veel sluippaadjes wat het net wat avontuurlijker maakt. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer… Vooraan in het park is ook een grote speeltuin en een zelfbedieningsrestaurant te vinden. Er zijn meerdere terrassen om lekker uit te rusten. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Nieuw: Expeditiegebied Madidi

In het nieuwe expeditiegebied Madidi, van maar liefst 1 hectare groot, ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Ga op zoek naar alle 20 verschillende diersoorten en stap binnen in de nieuwe kas.

Dinoweken

Ben jij klaar om op een extra avontuurlijke expeditie te gaan? Tijdens de Dino weken van 1 oktober t/m 7 november zet je een stap terug in de tijd en ga je op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdek je 20 verschillende dino’s waaronder een Tyrannosaurus Rex, een Spinosaurus van maar liefst 7 meter lang en een Triceratops van zelfs 9 meter! Ook in het nieuwe expeditiedeel Madidi vind je de meest bijzondere dino’s. In het Zuid-Amerikaanse thema gebied vind je de zogeheten ‘Irritator’. Doordat paleontologen veel tijd kwijt waren aan het restaureren van de gevonden schedel van deze dino, kreeg hij de naam Irritator, wat ‘de ergerniswekkende’ betekent. Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken!

Bereikbaarheid

ZooParc Overloon beschikt over twee parkeerterreinen. Parkeerterrein 1 vind je tegenover de ingang van ZooParc Overloon en parkeerterrein 2 aan de overkant van de weg. Parkeren voor reguliere bezoekers kost €5 per auto en voor abonnementhouders €3 per auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ZooParc Overloon. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!