Entreeticket Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

Entreeticket Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Diepenheim NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo. Geldig op 14, 15 en 16 juli 2023.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 13.50 EUR

Kom alvast in feestelijke zomerstemming tijdens de sfeervolle buitenfair Zomer Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel in de lente beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en frisse voorjaarsmode: het past allemaal op Zomer Heerlijckheid.

Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent, dat vorig jaar ook met veel succes plaatsvond. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het weiland en in de oude boomgaard. Als het donker wordt, brengen duizenden lichtjes je in sprookjessfeer. Honden zijn van harte welkom mits aangelijnd.

Koop je een combiticket? Wandelend door de prachtige historische tuin kom je langs kunstig uitgehouwen zandsculpturen. 28 zandsculpturen telt deze bijzondere expositie in het Engelse deel van het park van het Warmelo, dat in de 18e eeuw is aangelegd.De sculpturen zijn gemaakt door tien kunstenaars uit Nederland, Ierland, Italië, Letland, Tsjechië en  Amerika. In totaal is er zo’n 2000 kubieke meter zand in verwerkt. Het zand komt van tussen de rivieren en is op flinke diepte gewonnen. Verder bewonder je de prachtige tuinen van Kasteel Warmelo. Bekijk hier de geschiedenis van de tuinen.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zomer Heerlijckheid. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!