Entreeticket Zandverhalen Elburg

Entreeticket Zandverhalen Elburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Zandverhalen Elburg. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Elburg NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Zandverhalen Elburg: details

Wat? Bewonder alle zandsculpturen bij Zandverhalen in Elburg met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Reserveren is niet nodig.

Nu aan slechts 14.25 EUR in plaats van 18.50 EUR

Ontdek verhalen die eeuwenoud zijn, maar nu in zand opnieuw gaan leven. Zie hoe bijbelse personages die gebeeldhouwd zijn hardop lijken te spreken. De expositie neemt je mee op een bijzondere reis van Adam en Eva in het paradijs, Mozes op de berg, de toren van Babel naar het Nieuwe Testament. Machtige farao’s en levensechte olifanten imponeren op indrukwekkende wijze. Met een oppervlakte van 5000 m2, zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, is deze expositie een van ‘s werelds grootste overdekte zandsculpturen tentoonstellingen. Verrassend, inspirerend, confronterend – Zandverhalen.

Zandverhalen is een tentoonstelling als geen ander. Geen schermpjes, geen digitale gadgets, maar een eerlijke belevenis vol echt en natuurlijk materiaal: 4000 m3 gebeeldhouwd zand, afgedankte sluisdeuren, hout, botten en botters. Zandverhalen brengt de bijbelverhalen – vermengd met actualiteit – zo in beeld dat oude geschiedenissen weer springlevend worden. Zowel voor bezoekers die opgegroeid zijn met deze vertellingen als voor hen die ze nog niet kennen.  De hal waar de Zandverhalen te zien zijn is een podium, een vrijplaats, waarop de oude verhalen zonder religieuze claim kunnen worden verteld en beleefd.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zandverhalen Elburg.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!