Entreeticket Zandsculpturen Garderen

Entreeticket Zandsculpturen Garderen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Zandsculpturen Garderen. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Garderen aan een scherpe prijs.

Entreeticket Zandsculpturen Garderen: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Voor ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen met gratis toegang tot De Beeldentuin.

Nu aan slechts 7.00 EUR in plaats van 10.00 EUR

Op zoek naar een leuk uitje? Kom naar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen! Dit jaar staan de zandbeelden in het teken van ‘75 Jaar Vrijheid’ en ga je terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Alles is aangekleed in de stijl van toen, van muziek tot decoraties. Je waant je echt in de oorlogsjaren. Bij binnenkomst staat u meteen een indrukwekkend schouwspel te wachten, waarin D-Day wordt uitgebeeld, want 6 juni 1944 was de dag van de geallieerde landingen op de stranden van Normandië. Dit is het begin van je wandelroute langs de ruim 100 zandsculpturen. 

In de periode van 16 november tot en met 11 december, helemaal in WINTERSE SFEREN. Geniet van de gezelligheid, ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en neem een kijkje bij één van de kramen met kleding, modeaccessoires, delicatessen, verzorgingsproducten, brocante, etc.. Of shop de leukste cadeaus in de woonwinkel. Even op adem komen? Neem Glühwein, erwtensoep of kopje chocolademelk met oliebol en het ultieme wintergevoel is compleet. Op het sfeervolle winterterras kunt u genieten van een winterse versnapering!

Kijk voor meer informatie op de website van Zandsculpturen Garderen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!