Entreeticket Wunderland Kalkar, inclusief All-you-can-eat

Entreeticket Wunderland Kalkar, inclusief All-you-can-eat

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Wunderland Kalkar, inclusief All-you-can-eat. Ga voordelig naar een Pretparken in Kalkar DE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Wunderland Kalkar, inclusief All-you-can-eat: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting, inclusief All-you-can-eat. Geldig t/m 30 oktober 2022. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 29.95 EUR in plaats van 37.95 EUR

Ga mee op avontuur naar Wunderland Kalkar! Dit pretpark is hét ideale uitstapje voor kinderen tussen de 3 en de 12 jaar. Of je nu jong of al wat ouder bent, in Wunderland Kalkar is het onbeperkt genieten! Van alle attracties én van alle frietjes, ijsjes, frisdrank, koffie of thee. 

Attracties

Het park biedt meer dan 40 spannende en spetterende attracties. De echte snelheidsduivels en adrenalinezoekers maken bijvoorbeeld een ritje in de achtbaan of de Atlantis, ontdekken de wildwaterbaan of stappen in de 58 meter hoge ‘Vertical Swing’. Voor de allerkleinsten is er ook genoeg te doen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld varen op de zee in de Regatta, kunnen ze een ritje maken door de ruimte in de Space Barrel of springen zij zo hoog als ze kunnen op de springkussens.

Weer of geen weer

Ook als het weer even wat minder is, valt er ook nog een heleboel te beleven. Wat dacht je van een spannende tocht door de overdekte Jungletown waar je kunt klimmen en klauteren!

Kerncentrale museum

En jij wilt toch zeker ook meer te weten komen over de super coole kerncentrale? Wunderland Kalkar is vroeger namelijk gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking gesteld. Neem een kijkje in het museum, waar op eenvoudige en speelse wijze de werking van atoom tot stroom wordt uitgelegd.

Bereikbaarheid

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar bevindt zich net over de grens in Duitsland. Het park is het makkelijkst bereikbaar met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €5 per voertuig parkeren nabij het park. Parkeertickets zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten en aan de kassa en de receptie.

Kijk voor meer informatie op de website van Wunderland Kalkar. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!