Entreeticket World Padel Tour Amsterdam Open

Entreeticket World Padel Tour Amsterdam Open

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket World Padel Tour Amsterdam Open. Ga voordelig naar een Sport en spel in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket World Padel Tour Amsterdam Open: details

Wat? Avondtickets B/C tribune voor World Padel Tour Amsterdam Open met [korting] korting. Geldig op 28 of 29 sept 2022. Centrale Markthallen, Amsterdam.

Nu aan slechts 16.95 EUR in plaats van 25.00 EUR

Het grootste padeltoernooi van de wereld, World Padel Tour, komt voor het eerst naar Nederland. Van 28 september t/m 2 oktober wordt Amsterdam het speelterrein van het week durende sportevenement. Onder de naam World Padel Tour Amsterdam Open verwelkomt het toernooi de beste padelspelers ter wereld.

Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert. “Het is fantastisch dat heel Nederland live kennis gaat maken met het grootste en meest professionele mondiale padel circuit ter wereld. Zeven dagen lang gaat het spektakel van deze nieuwe en jonge sport voelbaar zijn in Amsterdam” aldus toernooidirecteur John van Lottum.

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers. Kersverse Nederlandse kampioenen, Uriël Maarsen en Bram Meijer, gaan deelnemen aan het toernooi. Zij hebben, net als de twee dames Milou Ettekoven en Tess van Dinteren, van de organisatie een wildcard gekregen om Nederland te vertegenwoordigen op het beste en meest professionele mondiale padel circuit.

Voor de wedstrijden van het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee locaties. Tijdens de kwalificaties wordt er gespeeld in Plaza Padel Amsterdam en de finales vinden plaats in de Centrale Markthal. Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. Denk aan verschillende feesten, pop-up restaurants, kids events en nog veel meer.

Bereikbaarheid

De Centrale Markthallen liggen midden in het Amsterdam Food Center in de binnenstad van Amsterdam. Je kunt via de Jan van Galenstraat ter hoogte van het Marcanti college het terrein van de World Padel Tour Amsterdam Open betreden. Vanaf hier staat bewegwijzering en vanaf hier loop je het laatste stuk richting de Centrale Markthal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World Padel Tour Amsterdam Open.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!