Entreeticket World of Dinos in Amsterdam en Utrecht

Entreeticket World of Dinos in Amsterdam en Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket World of Dinos in Amsterdam en Utrecht. Ga voordelig naar een Museum in aan een scherpe prijs.

Entreeticket World of Dinos in Amsterdam en Utrecht: details

Wat? Koop je tickets voor World of Dinos in Amsterdam of Utrecht met [korting] korting. Gratis t/m 2 jaar. Van 18 dec 2021 t/m 30 jan 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 14.99 EUR in plaats van 21.50 EUR

Grootste Dino Expo van Europa tijdens kerstvakantie in Utrecht en Amsterdam

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Amsterdam en Utrecht in de kerstvakantie. Samen vormen ze van 18 december 2021 tot en met 30 januari 2022 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 5.000 vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. World of Dinos is de hele kerstvakantie en de weekenden erna te zien in de Kromhouthal in Amsterdam en in de Jaarbeurs in Utrecht.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 5.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom hebben de producenten de expo fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Kromhouthal en de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’. Het is de eerste keer dat deze locatie voor een expo als deze wordt toegepast. Het gehele complex wordt bevolkt door immense dinosaurussen. De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet! 

Bereikbaarheid

Amsterdam
De Kromhouthal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per boot. Parkeren kan tegen betaling voor de deur. Gebruik voor navigatie het volgende adres: Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam. Let op: dit is niet het adres van De Kromhouthal. De Kromhouthal bevindt zich recht tegenover dit adres. Kom je met de metro? Pak dan de noord-zuid metrolijn (metro 52) naar Noorderpark. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar De Kromhouthal. Of pak de gratis veerpont vanaf Amsterdam Centraal naar IJplein en loop vanaf daar in ongeveer 15 minuten naar De Kromhouthal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Utrecht
De Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en en de auto. Parkeren bij de Jaarbeurs kan op P1 (Graadt van Roggenweg) of P3 (van Zijstweg). Deze parkeerplaats bevindt zich nabij de hoofdingang van de Jaarbeurs. LET OP: Alleen de hoofdingang van het complex is tijdens World of Dinos geopend. Alle andere ingangen zijn gesloten. Parkeer dus uitsluitend op P1 of P3 zodat je niet ver hoeft te lopen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!