Entreeticket Winterland Hasselt

Entreeticket Winterland Hasselt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Winterland Hasselt. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Hasselt BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Winterland Hasselt: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief schaatsbaan, schaatsverhuur, Grand Carrousel en 2 consumptiebonnen. Geldig van 20 nov 2021 t/m 9 jan 2022.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 17.90 EUR

Bezoek de 13e editie van Winterland Hasselt! Tot en met 9 januari 2022 is de binnenstad van Hasselt omgetoverd tot een winterwonderland. Warm jezelf op in het Grand Café en geniet van een hapje en drankje met uitzicht op de schaatsbaan. Naast de overdekte schaatsbaan is er ook een reuzenrad en andere attracties die zorgen voor een winterse ambiance! Shop op de Kerstmarkt de leukste kerstcadeaus. Een groot aandeel van de producten zijn handgemaakt door ambachtslieden van over de hele wereld. 

Huis van de Kerstman

Het Huis van de Kerstman is zeker een bezoekje waard! Het huis is door de interieurexperts van Flamant ingericht zoals in het kerstdorp in Rovaniemi, Finland. Vanaf  9 december t/m 30 december dagelijks van 12 tot 20 uur geopend.

Wat valt er allemaal te beleven?

  • De Kerstman en 2 elfjes ontvangen alle kinderen en hun ouders in hun magische wereld
  • Tijdens een rondleiding door het Huis van de Kerstman bezoek je de postkamer, de slaapkamer en de woonkamer van de Kerstman
  • Bovendien krijgt elk kind een presentje van de Kerstman
  • Ga met de Kerstman op de foto
  • Regelmatig komt de Kerstman naar buiten om een verhaal te vertellen.

Openingstijden

Winterland Hasselt is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur (het Grand Café en de Aspen Lounge zijn open tot 24:00 uur).  De Kerstman maakt een grootse intrede in Hasselt op 9 december. Vanaf dan is het Huis van de Kerstman dagelijks tussen 12:00 uur en 20:00 uur geopend t/m 30 december 2021.

Speciale data

  • 24 december 2021: open tot 18:00 uur
  • 25 december 2021: open vanaf 14:00 uur
  • 31 december 2021 is er een oudejaarsparty en sluiten ze pas om 02:00 uur
  • 1 januari 2022: open vanaf 13:00 uur

Toegankelijkheid

Winterland Hasselt streeft ernaar om het evenement voor vrijwel alle onderdelen toegankelijk te maken. Met een gehandicaptenparkeerkaart kan er dicht bij het evenement geparkeerd worden. Er is 1 parkeerplaats voor invaliden in de Congostraat. Ook in de parking onder het Dusartplein zijn er een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Bereikbaarheid

Hasselt ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Maastricht. In de gezellige binnenstad van Hasselt rijden geen auto’s. Als je met de auto reist, kun je het beste (betaald) parkeren bij Parking Blauwe Boulevard, afslag vanaf de Grote Ring van Hasselt. Hasselt is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor informatie op de website van Visit Hasselt.

Kijk voor meer informatie op de website van Winterland Hasselt. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!