Entreeticket Wintercircus Hilversum

Entreeticket Wintercircus Hilversum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Wintercircus Hilversum. Ga voordelig naar een Circus in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Wintercircus Hilversum: details

Wat? Tickets Wintercircus Hilversum van 24 december 2021 t/m 4 januari 2022 met [korting] korting. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 25.00 EUR

Wintercircus Hilversum keert deze kerstvakantie weer terug: mooier, magischer en sterker dan ooit te voren! Met internationale top artiesten! Wintercircus Hilversum heeft de afgelopen 1,5 jaar zeker niet stilgezeten, en het belooft dan ook een nóg gezelligere en grotere editie te worden dan voorgaande jaren. Het heerlijke verwarmde tentencomplex staat dit jaar op een prachtige nieuwe locatie: Sportpark Berestein P2 in Hilversum! Hier staat het hooggeëerd publiek een compleet nieuw, zeer divers en spectaculair programma vol circusmagie te wachten!

Onder meer met de indrukwekkende Ara’s papegaaien van Benjamin Pfeiffer, die hun prachtige vleugels spreiden voor een vlucht onder de circuskoepel. De Hongaarse Diana Bakk die het publiek tijdens haar betoverende paal-acrobatiek act meeneemt, met als letterlijk hoogtepunt het op meters hoog balanceren op haar hoofd. Maar ook met talent van Nederlandse bodem! Dit jaar vertegenwoordigd door Scott The Juggler met zijn up-tempo stuiterballen act, waarmee hij al vele internationale shows heeft ge-rockt! De uit Italië komende Igna Fire Acts, gepresenteerd door Gabriele Depietri, beloven de nodige actie aan het programma toe te voegen. Met een zinderende illusieshow en een heuse ‘Jaws of Death’ ontsnapping: ondersteboven hangend in een dwangbuis, aan een touw dat in brand wordt gestoken, heeft hij enkel 60-seconden om te ontsnappen voordat zijn Jaws of Death dichtklappen. Het absolute hoogtepunt wordt gevormd door de Europese circusprimeur van het nieuwste dodenrad nummer, gepresenteerd door de Navas Troupe. Dit nummer van de tweemalig zilveren-clown-winnaars van het Circusfestival van Monte-Carlo, de Navas Brothers, was enkel en alleen nog te zien in de prestigieuze dinnershow Palazzo Mannheim, en tijdens de finale van het afgelopen talentenjacht seizoen van Das Supertalent op RTL in Duitsland. Deze winter: enkel en alleen in Hilversum te bewonderen, op het puntje van je stoel!

Dus komt dat zien, en beleef de magie van Wintercircus Hilversum!

Bereikbaarheid

Gratis parkeren bij Sportpark Berestein P2 & P3. 

Locatie:
Sportpark Berestein P2
Kininelaantje 9
Hilversum

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Voor meer informatie bekijk de website van Wintercircus Hilversum.

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!