Entreeticket Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

Entreeticket Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo. Ga voordelig naar een Kerst in Diepenheim NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo. Geldig op 19, 20 en 21 november 2021.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Kom alvast in feestelijke kerststemming tijdens de sfeervolle buiten- & kerstfair Winter Heerlijckheid! Van 19 t/m 21 november vindt Winter Heerlijckheid plaats op het betoverende landgoed van Kasteel Warmelo te Diepenheim. De perfecte gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de feestelijke wintermaanden! De prachtige omgeving van het landgoed en Kasteel Warmelo, de duizenden twinkelende lichtjes en de geur van de winter beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen rondom het kasteel. En, alles is sfeervol verlicht! Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en mooie sieraden, accessoires warme wintermode: het past allemaal op Winter Heerlijckheid. Kom ook een gezellige dag uit beleven en geniet!

Diepenheim ligt in het Twentse coulisselandschap, lieflijk aan het kronkelende riviertje de Regge en barst van eeuwenoude kastelen en landgoederen. Met haar 2.000 inwoners is het  het kleinste stadje van Twente. Locals noemen Diepenheim dan ook liefkozend ‘Stedeke’. De heren van Diepenheim hebben in de Middeleeuwen hun ‘heerlijkheid’ (het territorium waar ze gezag over hadden) tot stad gebombardeerd. Oké, Diepenheim is dan wel een stad, maar als we Wikipedia mogen geloven, heeft het nooit officieel stadsrechten gekregen.

Openingstijden

  • Vrijdag 19 november: 11:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 20 november: 11:00 tot 20:00 uur
  • Zondag 21 november: 11:00 tot 18:00 uur 

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Winter Heerlijckheid. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Feestdagen > Kerst voor een Kerst. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!