Entreeticket WijnFuifje

Entreeticket WijnFuifje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket WijnFuifje. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket WijnFuifje: details

Wat? Koop je tickets voor WijnFuifje in Utrecht met [korting] korting. Geldig op 18, 19, 20 en 21 mei 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 15.00 EUR

Het WijnFuifje tovert Leidsche Rijn in mei voor heel even om in Leidsche Wijn. Tijdens het lange Hemelvaartweekend, van 18 t/m 21 mei, ploppen er kurken en klinken er glazen op het Berlijnplein. Dit is het ultieme moment en de beste plek om elkaar te ontmoeten. Het WijnFuifje biedt een werelds palet aan wijnen, van lokale druivenboeren in Duitland tot Zuid-Afrikaanse topproducenten. Uiteraard laten ook Italië en Frankrijk van zich proeven. En wat te denken van Nederlandse streekwijnen en de mooiste 0.0-verrassingen?
Ontdek de wereld van wijnen en geniet met vrienden van de gezelligheid tijdens deze sfeervolle meidagen. En… er mag gedanst worden!

Verder weet je natuurlijk dat je op een lege maag niet ver komt bij het proeven van de wijnen. Daarom naast wijn vind je er ook heerlijke hapjes en voor ieder wat wils. Kaasplankjes, charcuterie, culinaire vega(n) gerechten en nog veel meer lekkers bereid door de verschillende buitenkeukens die aanwezig zullen zijn. Bourgondisch genieten met de lekkerste wijn en spijs combinaties maakt jouw bezoek aan het WijnFuifje compleet.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van WijnFuifje

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!