Entreeticket 'Wij Bouwen de Toekomst' op Vliegveld Twente

Entreeticket 'Wij Bouwen de Toekomst' op Vliegveld Twente

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket ‘Wij Bouwen de Toekomst’ op Vliegveld Twente. Ga voordelig naar een Museum in Enschede NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket ‘Wij Bouwen de Toekomst’ op Vliegveld Twente: details

Wat? Koop je tickets voor ‘Wij Bouwen de Toekomst’ op Vliegveld Twente met [korting] korting. Te bezoeken van 16 juli t/m 21 augustus 2022.

Nu aan slechts 11.50 EUR in plaats van 14.50 EUR

De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw en het ontwikkelen van een woning qua bouw, infra en techniek? Bij ‘Wij Bouwen de Toekomst’ op Vliegveld Twente maakt de jeugd kennis met deze branche. 

De familie Bouwer neemt je mee op avontuur tijdens de zomervakantie, van 16 juli t/m 21 augustus 2022. Een unieke ervaring in een theaterstuk vol muziek en interactie. Maar voordat je het theater in stapt, kun je zelf aan de slag. Bij binnenkomst op het terrein krijg je een materialenpaspoort met plattegrond waarop alle activiteiten staan.

Speciaal voor ‘Wij Bouwen de Toekomst’ is er een riool van 30 x 30 m boven de grond gelegd, het grootste riooldoolhof van Europa. Stap in dit doolhof en ga op zoek naar materialen om je paspoort compleet te krijgen. Stap ook op de torenkraan of spring op een auto in de verkeerstuin en experimenteer met elektra in de elektrafabriek. 

Bereikbaarheid

Parkeren kan voor de poort op de strip, de voormalige taxibaan voor F16’s. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ‘Wij Bouwen de Toekomst’. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!