Entreeticket voor Wintercircus Hilversum!

Entreeticket voor Wintercircus Hilversum!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Wintercircus Hilversum!. Ga voordelig naar een Circussen in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Wintercircus Hilversum!: details

Wat? Profiteer van korting en kijk je ogen uit tijdens het Wintercircus Hilversum! 20 december tot en met 4 januari op het evenemententerrein van Werf 35.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 25.00 EUR

Geniet tijdens de kerstvakantie van de zesde editie van Wintercircus Hilversum! Een feestelijke circusvoorstelling met een internationale cast van prijswinnende top artiesten. 

Met dit jaar uit Hongarije prachtige edele paarden gepresenteerd door La- toya Donnert en de winnaars van het European Youth Circus festival in Wiesbaden, ‘High5’ met hun verrassende trampoline act! De uit Cuba afkomstige Yosvani Rodriguez laat zien dat hij meester is op het strakke-draad tijdens zijn opzwepende en met temperament gevulde optreden waarbij hij menig hart sneller laat kloppen.

Geniet daarnaast ook van het Nederlandse duo Kira en jongleur Nigel Voets, onder andere bekend van Hollands Got Talent! Tot slot wordt de show afgesloten met 8 spectaculaire acrobaten die letterlijk en figuurlijk het absolute hoogtepunt van de voorstelling vormen. Dit en nog veel meer, zie je dit jaar in het denderende en magische circusprogramma van Wintercircus Hilversum! Komt dat zien! 

Bereikbaarheid 

Wintercircus Hilversum is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op het terrein van Werf 35. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf Hilversum Sportpark kun je buslijn 3 nemen richting Tergooi-ziekenhuis. Als je uitstapt bij halte Oude Amersfoortseweg is het nog ongeveer 6 minuten lopen naar Wintercircus Hilversum. Plan je reis hier

Kijk voor meer informatie op de website van Wintercircus Hilversum.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Circussen voor een Circussen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!