Entreeticket voor Thoiry Zoo Safaripark

Entreeticket voor Thoiry Zoo Safaripark

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Thoiry Zoo Safaripark. Ga voordelig naar een Dierentuin in Thoiry IT aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Thoiry Zoo Safaripark: details

Wat? Kom met het hele gezin het safaripark ontdekken en ontvlucht van het stadse Parijs!

Nu aan slechts 26.50 EUR in plaats van 29.00 EUR

Liever het drukke stadsleven van Parijs een dagje achter je laten? Kom naar Zoo safaripark Thoiry, net buiten Parijs en geniet van de wilde dieren, licht tentoonstelling, de speeltuinen en ontdek het kasteel van Thoiry. Vergeet dan ook niet om in het autovrije gedeelte een wandeling te maken door de tuinen van het kasteel.
Tentoonstelling: Wildlife lichtshow

Geniet van 27 oktober 2019 tot en met 8 maart 2020 van het lichtfestival “Lumières sauvages” – Wildlife lichtshow! Zie de wilde dieren, gevormd in een tentoonstelling van lampen en lichten en laat je betoveren door deze wilde sferen. 
Safaripark
Neem je eigen auto mee het safaripark in en aanschouw ruim 800 diersoorten vanuit de auto, waaronder vrij rondlopende giraffen, zebra’s, olifanten, beren en leeuwen
Loop in de dierentuin door de glazen tunnel, omringd door de wilde dieren en krijg een 360 graden impressie van de wilde natuur en haar dieren. 
Na al dit avontuur kan je een rustige wandeling maken door de tuinen van het kasteel van Thoiry, wat tevens een autovrij gedeelte is. 
Heb je honger gekregen van al het avontuur? Vergeet dan vooral niet om een hapje en een drankje te nemen bij één van de drie Horeca-gelegenheden die het park te bieden heeft.
Bereikbaarheid

Thoiry Safari Zoo is gevestigd in Thoiry, vlakbij Parijs. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!