Entreeticket voor The Amsterdam Dungeon

Entreeticket voor The Amsterdam Dungeon

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor The Amsterdam Dungeon. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor The Amsterdam Dungeon: details

Wat? Ticket Amsterdam Dungeon | geldig t/m 31 december 2020 | mobiel scanbaar | ticket direct beschikbaar

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 24.00 EUR

Durf jij het aan? Bij The Amsterdam Dungeon beleef je een unieke ervaring waar je kunt zien, horen en ruiken. Waargebeurde verhalen komen tot leven. Met 11 shows, 10 acteurs en 500 jaar geschiedenis is geen een show hetzelfde. Met een groep van maximaal 30 personen wordt je meegesleurd naar het duistere verleden van Amsterdam. Het avontuur start in de middeleeuwse lift, waarna je afdaalt in het hart van The Amsterdam Dungeon. De tour van 60 minuten wordt lopend afgelegd en vertrekt iedere 10/15 minuten. 

The Amsterdam Dungeon hanteert een adviesleeftijd van 10 jaar oud. Kinderen t/m 12 jaar moeten onder begeleiding zijn van iemand van 16 jaar of ouder. Het is mogelijk om de tour in het Engels of in het Nederlands te volgen. 

Tijdelijke show: De zwarte dood 

Ben jij immuun voor de zwarte dood? Betreed samen met je vrienden een verlaten schuur en ruik de geur van rottende lijken.. Is de schuur wel verlaten en zijn de lijken wel echt allemaal dood? 

Deze tijdelijk show is te zien van 7 februari t/m 1 maart.

Bereikbaarheid 

The Amsterdam Dungeon is vanaf Amsterdam Centraal Station gemakkelijk te bereiken. The Amsterdam Dungeon is namelijk gevestigd op het Rokin, het hart van Amsterdam. Het ligt om de hoek van de Dam, de Kalverstraat, het Rembrandtplein en het Centraal Station. Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!