Entreeticket voor Klimbos Biesbosch of Achterhoek

Entreeticket voor Klimbos Biesbosch of Achterhoek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Klimbos Biesbosch of Achterhoek. Ga voordelig naar een Sport en spel in Ruurlo NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Klimbos Biesbosch of Achterhoek: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2021.

Nu aan slechts 18.50 EUR in plaats van 22.50 EUR

Een Klimbos alleen voor kinderen? Dacht het niet! Het is dé geschikte activiteit voor een teamuitje met collega’s, de hele familie of met vrienden. En ja natuurlijk, een klimuitje is ook heel leuk voor een kinderfeestje of met de klas. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf een route waarna je zelfstandig klimt. Vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20 m mag je starten met klimmen. Ook de reikhoogte is heel belangrijk, je moet met je handen bij de kabels kunnen! Kijk hier hoe je de reikhoogte bepaald. 

Het bos is verdeeld in een junior- en reguliere bos. In het juniorbos vind je de oranje routes. Ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. Ook als volwassene kun je kiezen voor een junior ticket. Dit is handig als je samen met jouw (klein)kind wil gaan klimmen. Voor kinderen is een Klimbos een spannend avontuur, waarbij ze grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier beleven.

Met een ticket mag je 3,5 uur klimmen, inclusief de verplichte veiligheidsinstructie. Met een regulier ticket mag je alle routes klimmen in het Reguliere bos, inclusief de junior routes. Voor het Reguliere bos moet je een lengte van 1.40cm hebben. 

Klimbos Achterhoek

Ontstressen en genieten van de natuur? Dat is mogelijk in het Ruurlose bos. Een plek vol met verrassingen. Je vindt hier Klimbos Achterhoek, een paradijs vol avonturen voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Het is er allemaal. Dit Klimbos heeft 8 verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Kies zelf een klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Achterhoek.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!