Entreeticket voor KerstFair Huis Doorn

Entreeticket voor KerstFair Huis Doorn

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor KerstFair Huis Doorn. Ga voordelig naar een Beurzen in Doorn NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor KerstFair Huis Doorn: details

Wat? Koop je tickets voor KerstFair Huis Doorn met [korting] korting. Geldig tussen 11 november en 14 november 2021. Gratis voor kinderen t/m 6 jaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 12.50 EUR

Tijdens de feestdagen wordt Huis Doorn omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt, met ruim 90 smaakmakers, trendsetters en vakmensen. Tijdens ’the most wonderful time of the year’ kan je bij Kerstfair Huis Doorn terecht voor al je kerstinkopen én om mooi inspiratie op doen voor voor de feestdagen. 

Heerlijk Kerstshoppen..

Kom heerlijk Kerstshoppen in ‘the most wonderful time of the year met héél veel lichtjes en warme winterse gezelligheid! Vier dagen lang heerlijk flaneren en je laten inspireren door onze sfeermakers, smaakmakers en specialisten die je het beste tonen van wat ze in huis hebben! Trots zijn wij op onze vakmensen met hun producten met verhaal. Van handmade & hedendaags tot duurzaam & doordacht. Allemaal producten waar je gewoon blij van wordt! Tip: neem even de tijd om het verhaal achter het product te horen! Zoals het verhaal van Akker Lederwaren.

Doen op de KerstFair

En na het ‘shop till you drop’ tijd voor een ‘break’. Even opwarmen in het HofCafé onder het genot van live muziek. Schuif even aan in de ‘HofKeuken’ voor een ‘live cooking’ sessie van Dee’s Kitchen of luister naar de inspirerende verhalen van kunstenaar Mooque van Atelier de Campagne. Geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of maak een selfie met de mooie zwarte Friezen en hun amazones van ‘De Dunsjede Hynders’. Ga zeker even ‘gluren bij de buren’ en verbaas je over het rijke leven van Wilhelm op Huis Doorn. Maak een praatje met Butler Paul die je alles vertelt over sabreren en ‘tafel etiquette’ zodat je ook thuis vorstelijk kan dineren.

Voor meer info en leuke weetjes ga naar www.kerstfairhuisdoorn.nl

Rijksmuseum Huis Doorn

Wil je Museum Huis Doorn bezoeken? Vraag dan bij de ticketcontrole een kaart met tijdslot voor een rondleiding. De eerste rondleiding start om 12.15 uur en de laatste om 15.45 uur. 

Een bezoek aan Huis Doorn is gratis.

Toegankelijkheid

Op het landgoed en de KerstFair zijn zo goed als alle paden en wegen rolstoelvriendelijk. De staat van de paden is echter ook afhankelijk van het weer. Veel stands van de KerstFair zijn helaas niet toegankelijk door hoge drempels of beperkte ruimte in de stand. Met hulp van standhouder en begeleider is het soms toch mogelijk bepaalde items van een stand te zien. De ervaringen van onze bezoekers met een rolstoel zijn wisselend. Het is dan ook lastig om een goed en eenduidig advies te geven of een bezoek aan de Fair de moeite waard is. Begeleiders krijgen gratis entree.

Openingstijden:

Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur

  • Donderdag      3 november                11.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag             4 november                11.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag          5 november                11.00 tot 20.00 uur
  • Zondag             6 november                11.00 tot 18.00 uur

KerstFair by Night, vrijdag 4 en zaterdag 5 november vanaf 16.00 uur.

Met de vele flonkerende lichtjes, de prachtig uitgelichte lanen en stands én heel veel sfeer een bijzondere beleving van dé gezelligste Kerstfair van ‘t land!  

Vrijdag & zaterdag vanaf 16.00- tot 20.00 uur. Avondtickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief. Toegang vanaf 16.00 uur.

Dus remember, remember, Kerst begint dit jaar op 3 november

Bereikbaarheid

De fair is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Voor €2,- per auto kun je parkeren op de parkeerplaats tegenover de ingang van Huis Doorn. Ook kan je op loopafstand van Huis Doorn parkeren in Parkeergarage Cultuurhuis, navigatieadres: Kerkplein 1 of op legale parkeerplaatsen in het dorp.

Kijk voor meer informatie op de website van Kerstfair Huis Doorn.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!