Entreeticket voor Groot Winter Kerstcircus Groningen!

Entreeticket voor Groot Winter Kerstcircus Groningen!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Groot Winter Kerstcircus Groningen!. Ga voordelig naar een Circus in Groningen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Groot Winter Kerstcircus Groningen!: details

Wat? Profiteer van korting en bezoek tussen 20 december en 5 januari Groot Winter Kerstcircus Groningen van Circus Renz Berlin. Komt dat zien!

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 23.00 EUR

Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van het geheel nieuw internationaal programma bij Groot Winter Kerstcircus Groningen. Je ziet onder ander prachtige paarden, indrukwekkende luchtacrobatiek en hilarische clowns. Met als hoogtepunt dit jaar een act op het slappe koord van vader en zoon Oleg en Alexey Glavatskiy uit Oekraïne. Geniet 2 uur lang van een hoogstaande show vol spanning en sensatie in een heerlijk verwarmde tentencomplex. Het ideale uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Komt dat zien! 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!