Entreeticket voor GaiaZOO in Zuid-Limburg

Entreeticket voor GaiaZOO in Zuid-Limburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor GaiaZOO in Zuid-Limburg. Ga voordelig naar een Dierentuin in Kerkrade NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor GaiaZOO in Zuid-Limburg: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 22.50 EUR

In het zuidelijkste puntje van Nederland ligt één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Ervaar er met ál je zintuigen hoe bijzonder onze aarde is. Het uitgestrekte landschap, middenin een prachtig bosrijk en heuvelachtig gebied in Zuid-Limburg, zal je ongetwijfeld verwonderen.

Het wandelpad voert je vanaf de ingang van de dierentuin naar het Hoge Noorden van de Taiga, waar je oog in oog staat met de lynxen en een roedel grijze wolven je nauwlettend in de gaten houdt. 

Reis verder naar Savanna in Afrika voor een bezoek aan de witte neushoorns, de Afrikaanse leeuwen en de giraffen en leer meer over de kwetsbare positie die hun soortgenoten in het wild innemen. De unieke Flamingo|Volière, waar meer dan 400 grote flamingo’s samenleven met verschillende andere bijzondere Afrikaanse vogels, is bij uitstek een bezoekje waard. Je vindt hier de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin. Proost op het goede leven met een goed glas Afrikaanse wijn vanuit de sfeervolle SavannaLodge.

Vervolg je weg richting Rainforest, waar je naast de doodshoofd- en brulapen in het apenbos een gloednieuw gebied tegenkomt: Pampa & Patagonië. Proef de magie van Zuid-Amerika en kom tot rust bij de nieuwe PampaLodge. Zie je de slingerapen en de geelborst capucijnapen tussen de boomtoppen van het Amazone-regenwoud?

In de Limburgse contreien die je vervolgens nadert, voel je de zuidelijke gastvrijheid van mijlenver. Je komt hier het Kunder hangoorkonijn en de met uitsterven bedreigde korenwolf tegen: typisch Limburgse dieren. In en rondom limburgHUIS maak je kennis met bijzondere Limburgse diersoorten zoals vuursalamanders, eikelmuizen en boomkikkers.

Spannende touwbruggen en hoge torens! De kleinste bezoekers zullen zich niet vervelen tijdens een bezoek aan GaiaZOO. Ieder gebied heeft een eigen speelgelegenheid waar kids zich uren zullen vermaken. De kers op de taart is de DinoDome: het grootste indoor dino-speelparadijs van Europa.

Nieuw in 2021: De magie van Zuid-Amerika

In een prachtig nieuw gebied kun je vanaf de zomer van 2021 genieten van een ruig landschap met rotsen, stromende beekjes en pampagrassen. Én van de dieren die daar leven. Hier voelen de vicuña’s, tapirs en nandoes zich in hun element. Tijdens een wandeling door Pampa & Patagonië ervaar je de immense diversiteit aan landschappen en diersoorten van Zuid-Amerika.

Geniet van de Zuid-Amerikaanse sfeer en lekkernijen bij de nieuwe PampaLodge met zijn drie indrukwekkende terrassen terwijl je uitkijkt over de subtropische pampa. Speur aandachtig om je heen en ontdek de TreeTopTour: het nieuwe klim-en klauterpad voor de kids.

GaiaZOO biedt een overgetelijk dagje uit voor groot én klein!

Bereikbaarheid 

GaiaZOO is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden. De dierentuin beschikt over een eigen parkeerterrein, direct bij de hoofdingang. Parkeertickets dienen van tevoren online aangeschaft te worden voor €7,50 en zijn dus niet te verkrijgen aan de kassa.

Kijk voor meer informatie op de website van GaiaZOO. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!