Entreeticket voor FloriWorld in Aalsmeer

Entreeticket voor FloriWorld in Aalsmeer

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor FloriWorld in Aalsmeer. Ga voordelig naar een Themapark in Aalsmeer NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor FloriWorld in Aalsmeer: details

Wat? Koop je tickets voor FloriWorld in Aalsmeer met [korting] korting. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 11.50 EUR in plaats van 17.50 EUR

Ben jij dol op bloemen en planten? Beleef dan de magie van echte en virtuele bloemen in FloriWorld! Het gebouw heeft een kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse tulpenvelden representeert en is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Word omarmd en overrompeld door een prachtige kleurrijke bloemenzee. In deze interactieve experience word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven. Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je de attractie volledig mee kunt personaliseren. Houd je van gele tulpen, of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpand!

Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een 4D-film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket is vergeten. Of maak een selfie in een van onze Instagrammable photobooths, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de attractie en het leuke is: aan het einde van de experience kun je in de veilingruimte bieden op een echte bos bloemen.

Wat wordt er gedaan met verse bloemen?

Bij FloriWorld worden geen bloemen weggegooid! In de veilingzaal, aan het einde van de experience, heb je de mogelijkheid om met speciale FloriCoins een boeket te kopen voor jezelf, om weg te geven of om te doneren aan een goed doel.

Voor wie is FloriWorld? 

FloriWorld is gemaakt voor jong en oud! Zo zijn er verschillende elementen verstopt in de attractie voor kinderen. Je kunt de tofste selfies maken en is er een mooie mix tussen echte en digitale bloemen. Bij FloriWorld leren alle leeftijden op een interactieve manier hoe de sierteeltsector en een echte bloemenveiling werkt. Er is ook gedacht aan mensen met een lichamelijke beperking, zo is de hele attractie rolstoeltoegankelijk en is een rolstoel beschikbaar op reservering.

Bereikbaarheid

FloriWorld is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Je kunt gemakkelijk én gratis parkeren op de parkeerplaats van FloriWorld. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van FloriWorld. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!