Entreeticket voor Festival Circolo

Entreeticket voor Festival Circolo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Festival Circolo. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Tilburg NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Festival Circolo: details

Wat? Koop je tickets voor Festival Circolo in Tilburg met [korting] korting. Geldig van 22 t/m 31 oktober 2021. Locatie: Leijpark, Tilburg.

Nu aan slechts 59.00 EUR in plaats van 85.00 EUR

Behoefte aan wat spektakel in je leven? Bezoek Festival Circolo, het grootste circusfestival van Nederland! Tijdens de herfstvakantie, vrijdag 22 oktober t/m 31 oktober, strijkt het festival jaarlijks neer in het Tilburgse Leijpark voor een tiendaags spektakel. Tijdens deze dagen vind je hier een unieke mengelmoes van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het gebied van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Festival Circolo verrast, verbaast en verwondert.

Bekijk hier het gehele programma. 

5-rittenkaart

Met de 5-rittenkaart bezoek je vijf voorstellingen naar keuze. Je mag zelf bepalen welke voorstellingen op welke dag je bezoekt. Dit combiticket is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per e-mailadres kun je één 5-rittenkaart bestellen.  

Leeftijdsadvies 

Anders dan het klassieke circus is niet elke voorstelling op Circolo geschikt voor iedereen. Bij elke voorstelling staat een leeftijdsaanduiding. Let daar dus goed op. De meeste voorstellingen duren een (klein) uur. Er wordt geadviseerd geen kinderen van jonger dan 4 jaar mee te nemen naar de voorstellingen op Festival Circolo.

Bereikbaarheid

Parkeren voor bezoekers kost €4,00 voor een hele dag op hun eigen Festival Circolo parkeerplek. Dit bedrag kun je ter plekke afrekenen bij een van de medewerkers op de parkeerplek. Het adres waarop je kunt navigeren is Professor van Buchemlaan 4. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Festival Circolo. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!