Entreeticket voor Fashion for Good Museum

Entreeticket voor Fashion for Good Museum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Fashion for Good Museum. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Fashion for Good Museum: details

Wat? Koop je ticket met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2021. Gratis voor kinderen t/m 5 jaar.

Nu aan slechts 7.00 EUR in plaats van 10.00 EUR

Het Fashion for Good Museum is een interactief museum dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Het museum heeft als doel de ogen van bezoekers te openen door de verhalen te vertellen achter de kleren die je draagt en je te laten zien hoe je zelf actie kunt ondernemen en een positieve impact kunt hebben op de mode-industrie. Via een persoonlijke digitale reis met een RFID-armband kom je meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, duurzame producten en toekomstige mode-innovaties. Een van de belangrijkste elementen van het museum is de Innovation Lounge. Hier leer je over 50 innovators die op het punt staan de mode-industrie op zijn kop te zetten.

Zodra je het museum binnenkomt, krijg je de RFID-armband overhandigd. Met deze armband kun je badges verzamelen die symbool staan voor praktische acties die je kunt ondernemen. Deze acties worden verzameld in een persoonlijke digitale gids, je Good Fashion Action Plan, waar je thuis mee aan de slag kunt. Hiermee word je hopelijk geïnspireerd om op een andere manier naar kleding te kijken en je koopgedrag zo nodig aan te passen. Het stopt niet zodra je het museum verlaat. Via speciale programmering met unieke workshops en events die in het gebouw van Fashion for Good worden georganiseerd, kun je verbonden blijven met de Fashion for Good Movement. 

Door het hele museum vind je interactieve activaties die je uitdagen om zelf creatief te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld in de ontwerpstudio je eigen Cradle to Cradle gecertificeerd T-shirt ontwerpen. Dit T-shirt is het duurzaamste T-Shirt dat momenteel op de markt is. Het door jou gekozen ontwerp wordt met een druk op de knop in de Design Studio op alle muren geprojecteerd, en brengt zo jouw ontwerp tot leven. En je kunt je eigen design in de winkel geprint zien worden en mee naar huis nemen. Daarnaast vind je bij de ingang van het museum de infinity mirror met feiten over de huidige status van de mode-industrie, de perfecte plek voor een (duurzame) selfie. In de GIF booth in de Innovation Lounge kun je een caleidoscopische selfie nemen en deze naar een indrukwekkende installatie sturen, om zo jouw toewijding aan een goede-mode-industrie te delen met anderen. 

Nieuwe tentoonstelling ‘GROW 1.0’ 

Stof van fruitschillen, paddenstoelen-‘leer’, spinnenzijde, verf gemaakt door bacteriën en algen; GROW, de nieuwe tentoonstelling in het Fashion for Good Museum in Amsterdam, verkent biomaterialen en baanbrekende innovaties voor een duurzame toekomst voor de mode-industrie. Voor de gemiddelde consument kan het een uitdaging zijn om de vele verschillende soorten duurzame materialen te bevatten. Voor de jaarlijkse tentoonstelling, die voor het eerst in-house ontwikkeld is, duikt het Fashion for Good Museum in alles wat met biomaterialen te maken heeft.

Met conventionele biomaterialen zoals biologisch katoen en biologisch afbreekbare materialen zoals vlas of hennep, toont de expo ook innovatieve merken en producten van pioniers zoals Pangaia (voor het eerst verkrijgbaar in een winkel in Nederland), FREITAG F-ABRIC, the Nude Label, Phool, Bananatex en Bioglitz – met een speciaal glitterstation. Deze zijn ook te zien in de GOOD SHOP van het museum. 

Bereikbaarheid

Het Fashion for Good Museum is gevestigd in het hart van Amsterdam. Het museum is gemakkelijk te voet te bereiken, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Fashion for Good Museum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!