Entreeticket voor Crazy Selfie

Entreeticket voor Crazy Selfie

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket voor Crazy Selfie. Ga voordelig naar een Museum in Amersfoort NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket voor Crazy Selfie: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Nederlands eerste selfie-studio vol optische illusies: Crazy Selfie in Amersfoort. Geldig t/m 31 augustus 2021.

Nu aan slechts 11.95 EUR in plaats van 17.95 EUR

‘Niets is wat het lijkt!’ in Nederlands eerste selfie-studio vol optische illusies.

Je vindt Crazy Selfie in het hart van Amersfoort. In de studio staan vele optische illusies opgesteld waar je met je eigen smartphone de coolste selfies ooit maakt. Wil jij ook de meest verbazingwekkende selfies voor je Facebook, Instagram of Snapchat? Of gewoon leuke foto’s? Bezoek, met minimaal 4 personen, de selfie-studio! Download de gratis app en maak zoveel selfies als jezelf wilt! Geschikt voor zowel Android als iPhone. 

Mensen die jouw selfie zien zullen zich afvragen…. HOE DAN? De optische illusies houden je ogen en hersenen voor de gek! Dus niets is wat het lijkt…

In de studio wordt gewerkt met tijdsloten van één uur en worden een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Je maakt zoveel selfies als je zelf wilt. Zorg dus voor een volle accu en voldoende geheugen op je mobiel!

Bereikbaarheid

Crazy Selfie vind je aan de Utrechtseweg 1 in Amersfoort met een parkeergarage en bushalte direct naast de deur. Centraal Station Amersfoort is op 5 minuten loopafstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Crazy Selfie.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!