Entreeticket Voetbalfabriek

Entreeticket Voetbalfabriek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Voetbalfabriek. Ga voordelig naar een Sport en spel in Almere NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Voetbalfabriek: details

Wat? Koop je tickets voor de Voetbalfabriek met [korting] korting in Almere met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 13.00 EUR

Voetbal, dat is waar het om draait bij De Voetbalfabriek in Almere. Een unieke indoor locatie waar je verschillende gave voetbalactiviteiten kan doen. Eenmaal binnen mag je 90 minuten gebruik maken van alle activiteiten. De Voetbalfabriek beschikt over 2 hallen, waarin je totaal 10 verschillende voetbalactiviteiten kunt doen. Speel een potje voetgolf, oefen je skills op het panneveld, ontdek het nieuwe spel teqball en ga de uitdaging aan tijdens een spelletje voetbaltennis. Er is geen parcours, je bent dus vrij om zelf de volgorde te bepalen. Het enige wat je hoeft te doen is rekening houden met de andere bezoekers, verder kan je optimaal genieten van de toffe activiteiten. Tussendoor of na afloop kan je een potje tafelvoetbal spelen, voetbalbeelden op tv kijken en natuurlijk wat lekkers eten/drinken in de sportkantine. 

Bereikbaarheid

Naas en tegenover de Voetbalfabriek zijn er voldoende gratis parkeerplekken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Voetbalfabriek. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!