Entreeticket Vincent meets Rembrandt Experience

Entreeticket Vincent meets Rembrandt Experience

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Vincent meets Rembrandt Experience. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Vincent meets Rembrandt Experience: details

Wat? Koop je tickets voor Vincent meets Rembrandt Experience in Amsterdam met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis t/m 5 jaar.

Nu aan slechts 10.50 EUR in plaats van 16.50 EUR

Het onvertelde verhaal van twee grote meesters

Wanneer iemand de grote Nederlandse schilders noemt, is de kans groot dat ze verwijzen naar Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh (of allebei). Immers, zij zijn enkele van de grootste Nederlandse kunstenaars aller tijden. En hoewel hun levens eeuwen van elkaar gescheiden waren, blijkt hun werk meer gemeen te hebben dan je zou denken.

De tentoonstelling Vincent ontmoet Rembrandt vertelt het verhaal van hoe de twee schilders met elkaar verbonden zijn, hoe Van Gogh gefascineerd raakte door Rembrandt en zelfs door hem geïnspireerd werd. Het verhaal wordt verteld aan de hand van Van Gogh’s brieven aan zijn broer (voorgedragen in het Engels) en de kunstwerken van beide kunstenaars. Vincent ontmoet Rembrandt is een meeslepende ervaring die je betoverd achterlaat.

Een verhaal verteld door licht en geluid

Vincent ontmoet Rembrandt is de eerste son-et-lumière (geluid en licht) show die op zo’n grote schaal binnen een nationaal monument wordt getoond. De show gebruikt het hele interieur van de Noorderkerk, van de muren tot aan de nok, als decor en creëert zo een 360° bewegend canvas. Binnen in de kerk bevind je je omringd door zonnebloemen, engelen en bloesems terwijl je de bewondering ervaart die Vincent van Gogh had voor Rembrandt van Rijn.

Het verhaal ontvouwt zich om je heen, terwijl je ligt op comfortabele zitzakken of een wandeling maakt door de kerk. Je zult zien en horen hoe Van Gogh inspiratie vond in Rembrandt’s schilderijen en etsen. Je zult voelen hoe oprecht hij opkeek tegen de grote meester voor hem. Je zou Rembrandt de eerste influencer kunnen noemen die ooit heeft geleefd!

Als je de Noorderkerk betreedt voor deze ongelofelijke show, stap je een 360° meesterwerk binnen. Het neemt je mee op een artistieke reis door het verleden, om te laten zien hoe Rembrandt Van Gogh heeft geïnspireerd en beïnvloed. Koop je tickets voor Vincent ontmoet Rembrandt, want je wilt deze buitengewone show niet missen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Vincent meets Rembrandt Experience.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!