Entreeticket Verzetsmuseum Amsterdam

Entreeticket Verzetsmuseum Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Verzetsmuseum Amsterdam. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Verzetsmuseum Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 6 jaar.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 13.00 EUR

In het Verzetsmuseum Amsterdam bevind je je in een decor van nagebouwde straten die de sfeer van de oorlogsjaren uitbeelden. Authentieke voorwerpen, foto’s, documenten, film- en geluidsfragmenten vertellen de geschiedenis van mensen in oorlogstijd. Speciaal voor kinderen is er het Verzetsmuseum Junior waar je kennis maakt met kinderen die de oorlog hebben meegemaakt. Bekijk hier alle exposities. 

Verzetsmuseum Junior 
Reis terug in de tijd en leef mee met Eva, Jan, Nelly en Henk, die als kind de oorlog hebben meegemaakt. Kinderen leren via hen meer te weten over het dagelijks leven, de Jodenvervolging, het verzet en hoe het was om in een NSB-gezin te leven. Bij de balie van het museum zijn gratis speurboekjes te verkrijgen.  

Bereikbaarheid

Je kunt het Verzetsmuseum bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Verzetsmuseum Amsterdam.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!