Entreeticket Vegas in Valkenburg met Nigel Otermans

Entreeticket Vegas in Valkenburg met Nigel Otermans

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Vegas in Valkenburg met Nigel Otermans. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Valkenburg aan de Geul NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Vegas in Valkenburg met Nigel Otermans: details

Wat? Koop je tickets voor Vegas in Valkenburg met Nigel Otermans met [korting] korting. Te bezoeken op 27 juli, 3 en 10 augustus 2022 om 15:30 en 19:30 uur.

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 19.50 EUR

Als elfjarige begon hij op zijn slaapkamer met het oefenen van kaarttrucs, maar inmiddels is prijswinnend illusionist  Nigel Otermans te gast bij shows van Hans Klok, speelde hij in Ahoy en deed hij mee aan TV-programma’s. Na het grote succes van vorig jaar, waarin Nigel Otermans met zijn team voor 5 uitverkochte shows hebben gestaan, komen zij dit jaar terug met een splinternieuwe show: Vegas in Valkenburg. Magischer, grootser en nog spectaculairder dan in 2021. Laat je betoveren door de magie die zij in een 75 minuten durende show bij je overbrengen. Te bezoeken op 27 juli, 3 en 10 augustus 2022. Mis het niet! 

Openluchttheater 

Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, iedereen kan een plekje zoeken op de banken van de tribune. Omdat deze is ontworpen in de vorm van een amfitheater heeft iedereen overal goed zicht en gehoor. Geen goed weer? Bij regen worden poncho’s uitgedeeld. 

Data

  • Woensdag 27 juli om 15:30 en 19:30 uur 
  • Woensdag 3 augustus om 15:30 en 19:30 uur
  • Woensdag 10 augustus om 15:30 en 19:30 uur

Bereikbaarheid

Kijk voor meer informatie op de website van Nigel Otermans.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!