Entreeticket Twente Light Festival

Entreeticket Twente Light Festival

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Twente Light Festival. Ga voordelig naar een Museum in Enschede NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Twente Light Festival: details

Wat? Profiteer van [korting] korting op je entree voor Twente Light Festival in Enschede. Gratis voor kinderen t/m 4 jaar. Geldig t/m 27 februari 2022

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 13.50 EUR

Honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.Tijdens je bezoek aan Twente Light Festival, waan je je tussen verschillende droomwerelden. Deze droomwerelden zijn gemaakt van honderden Chinese Light sculpturen. Deze sculpturen zijn opgesteld op de bunkerstrip van het Vliegveld Twenthe en zijn speciaal op maat gemaakt voor dit evenement. Houd rekening met een bezoek van gemiddeld 30 minuten.

Laat je meevoeren in de verhalen van opa en Sara

“Nog één verhaaltje dan?”, vraagt Sara (9) aan opa. “Een hele bijzondere”, knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Sara is geraakt door opa’s verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi!

Beschikbaarheid

Twente Light Festival is geopend van donderdag t/m zondag. In de laatste week, van 21 t/m 27 februari, zijn zij alle dagen geopend. Per dag kan je een tijdslot kiezen. De tijdsloten zijn verdeeld over de ochtenden tussen 06:30 en 08:00 en de avonden tussen 18:00 en 19:30.

Bereikbaarheid

Twente Light heeft een eigen oprit bij het Vliegveld Twenthe, deze is te vinden aan de Oude Deventerweg. Wanneer je naar Vliegveldweg 345, Enschede navigeert, kom je vanzelf wegwijsborden naar onze oprit tegen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Twente Light Festival.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!