Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2021.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 20.00 EUR

Ontdek het best bewaarde geheim van Amsterdam en krijg een exclusieve rondleiding achter de schermen in de beroemdste high-end strip- en seksclub van Amsterdam. Een ex-sekswerker leidt je in deze 1 uur durende tour door een prachtig, exclusief bordeel gelegen in een discreet grachtenpand naast de Heineken Experience. Dit is je kans om al je vragen over de seksindustrie beantwoord te krijgen!

De tour wordt gegeven door een ex-sekswerker aan wie je alles kunt vragen. Ze deelt persoonlijke verhalen die alleen verteld kunnen worden door echte insiders uit de industrie. Je hoort hoe het is om een sekswerker te zijn in Amsterdam, leert over veiligheidsmaatregelen, lokale prijzen en hoe de prostitutie in Amsterdam door de jaren heen is veranderd. Vooroordelen en stigma worden weggenomen en het werk en de sector worden in een ander daglicht geplaatst.

Tijdens de tour kun je alle kamers, waaronder de kleed- en badkamers, bekijken en ontdek je meer over het historische gebouw waarin de seksclub is gevestigd. Aan het eind van de tour krijg je de kans om zelf in de strippalen te klimmen. Laat een spannende foto van je maken terwijl je de meest sexy moves laat zien. Na je bezoek kun je de foto’s gratis downloaden en delen (#tourdebonton).

Bereikbaarheid 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!