Entreeticket TomoFair 2022 in Nijmegen

Entreeticket TomoFair 2022 in Nijmegen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket TomoFair 2022 in Nijmegen. Ga voordelig naar een Beurzen in Nijmegen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket TomoFair 2022 in Nijmegen: details

Wat? Koop je tickets voor TomoFair 2022 in Nijmegen met [korting] korting. Te bezoeken op 24 of 25 september 2022. Vanaf 12 jaar.

Nu aan slechts 4.90 EUR in plaats van 6.99 EUR

TomoFair is sinds 2014 de grootste indoor Japanse markt van Nederland voor jong en oud. Tientallen kramen met (zelfgemaakte) Japanse items, Japans snoepjes en andere artikelen, speelgoed, snuisterijen, maar ook veel Japans streetfood, afgewisseld met verschillende optredens, karaoke, echte Japanse drankjes en natuurlijk veel gaming en creatieve activiteiten. Perfect uitje voor mensen die van gaming, cosplay en Japan houden, mensen die Japans streetfood willen proberen (wat helaas bijna nergens in NL verkrijgbaar is) of liefhebbers van de Japanse cultuur.

Loop door de markt en geniet heerlijk van de verschillende Japanse maaltijden die vers worden bereid. Voor de creatievelingen is ook gedacht. Maak een masker bij de masker maken workshop of een eigen creatie tijdens needle felting. 

Bereikbaarheid

TomoFair Nijmegen vindt plaats in de Jan Massinkhal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van TomoFair Nijmegen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!