Entreeticket Thoiry Zoo Safaripark

Entreeticket Thoiry Zoo Safaripark

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Thoiry Zoo Safaripark. Ga voordelig naar een Dierentuin in Thoiry IT aan een scherpe prijs.

Entreeticket Thoiry Zoo Safaripark: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 18 oktober 2022. Direct beschikbaar. Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 27.00 EUR in plaats van 30.00 EUR

Liever het drukke stadsleven van Parijs een dagje achter je laten? Kom naar Zoo safaripark Thoiry, net buiten Parijs en geniet van de wilde dieren, licht tentoonstelling, de speeltuinen en ontdek het kasteel van Thoiry. Vergeet dan ook niet om in het autovrije gedeelte een wandeling te maken door de tuinen van het kasteel.

Safaripark

Neem je eigen auto mee het safaripark in en aanschouw ruim 800 diersoorten vanuit de auto, waaronder vrij rondlopende giraffen, zebra’s, olifanten, beren en leeuwen

Loop in de dierentuin door de glazen tunnel, omringd door de wilde dieren en krijg een 360 graden impressie van de wilde natuur en haar dieren. 

Na al dit avontuur kan je een rustige wandeling maken door de tuinen van het kasteel van Thoiry, wat tevens een autovrij gedeelte is. 

Heb je honger gekregen van al het avontuur? Vergeet dan vooral niet om een hapje en een drankje te nemen bij één van de drie Horeca-gelegenheden die het park te bieden heeft.

Bereikbaarheid

Thoiry Safari Zoo is gevestigd in Thoiry, vlakbij Parijs. Je kunt gratis parkeren bij het park. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!