Entreeticket themapark Puy Du Fou

Entreeticket themapark Puy Du Fou

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket themapark Puy Du Fou. Ga voordelig naar een Themapark in Les Epesses IT aan een scherpe prijs.

Entreeticket themapark Puy Du Fou: details

Wat? Ervaar tijden en thema’s in Puy Du Fou | Geldig van 9 april tot 6 november 2022 | tickets direct beschikbaar | [korting] korting

Nu aan slechts 35.85 EUR in plaats van 49.00 EUR

Er zijn werelden en tijdperken waarvan men dacht dat ze voor altijd verdwenen waren. Het honderd jaar oude bos van Puy du Fou is echter hun toevluchtsoord geworden en de geschiedenis gaat verder.

Ontsnap naar Puy du Fou om dit land te ontdekken waar helden voor eeuwig bestaan. Kom het mysterie van deze buitengewone plek ontrafelen en maak een spectaculaire reis doorheen de tijd van de Romeinen tot in de 20e eeuw!

Elke show, elk avontuur zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven. Bereid je samen met je familie of vrienden voor op een verbluffende ervaring vol overweldigende emoties, geweldige shows en prachtige herinneringen!

Puy du Fou, emoties zijn voor eeuwig.

En elke avond gaat de droom verder met de nachtelijke betovering: Les Noces de Feu

U bent uitgenodigd op de meest romantische bruiloft om een onvergetelijk feest te beleven. Bij het vallen van de nacht vieren de vioolspelende muze en de meesterlijk pianist hun eeuwige liefde in een sprookje van water en vuur waar dansers en reusachtige decors uit de diepten van het meer oprijzen.

Deze nachtvoorstelling is inbegrepen in het bezoek aan de Puy du Fou tijdens de groene periode (zie openingskalender 2022).

La Cinéscénie®

28 avonden per jaar is het ook mogelijk om de Cinescénie bij te wonen. De grootste nachtshow ter wereld is een mythe geworden met meer dan 13 miljoen toeschouwers, 2.550 acteurs op een toneel van 23 hectaren en anderhalf uur aan groot spektakel.

Bereikbaarheid

Puy du Fou ligt in Epesses in Frankrijk op slechts 2,5 uur van Parijs en 1 uur van Nantes en Angers verwijderd.

Er is een shuttle bus beschikbaar vanaf het hoge snelheid station (station TGV) van Angers en het vliegveld van Nantes-Atlantique. Het is een betaalde service en er moet van tevoren voor gereserveerd worden (op beschikbaarheid).

Maak gebruik van Google Maps voor de exacte route naar het park vanaf jouw vertrekpunt. 

Parkeren bij het park is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Puy du Fou.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!