Entreeticket theatervoorstelling Peppa Pig Verrassingsfeest live!

Entreeticket theatervoorstelling Peppa Pig Verrassingsfeest live!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket theatervoorstelling Peppa Pig Verrassingsfeest live!. Ga voordelig naar een Kindertheater in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket theatervoorstelling Peppa Pig Verrassingsfeest live!: details

Wat? Het liefste varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes zijn te zien in een nieuwe familiemusical: Verrassingsfeest. Profiteer bij Tripper van hoge korting!

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 21.25 EUR

Ken jij Peppa Pig? Het lieve varkentje is bekend van Nickelodeon en de voorstelling ‘De Grote Plons’. Nu komt Peppa met al haar lieve vriendjes terug in een nieuwe familievoorstelling: Verrassingsfeest. Dit keer is het feest! Slingers en ballonnen vullen de kamer. Er staat een grote taart op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Peppa speelt samen met haar broertje George buiten, maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Ben jij ook benieuwd wat het gaat zijn?
Het beloofd één groot feest te worden voor de hele familie! Met leuke meezingliedjes, swingende meedoedansjes en vrolijke varkentjeshumor wordt het een gezellige voorstelling. 
Keuze uit de volgende data:
  • 8 december 2019 – 11:00
  • 8 december 2019 – 13:30
  • 14 december 2019 – 11:00
  • 14 december 2019 – 13:30
Bereikbaarheid
Theater Gooiland in Hilversum, waar de voorstelling plaatsvindt, is goed te bereiken met zowel de auto als  het openbaar vervoer. Als je met de auto reist, kun je betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Kijk op 9292 voor de actuele reistijden vanaf jouw vertrekpunt. 
Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne Entertainment.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Kindertheater voor een Kindertheater. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!