Entreeticket The Amsterdam Dungeon

Entreeticket The Amsterdam Dungeon

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket The Amsterdam Dungeon. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Entreeticket The Amsterdam Dungeon: details

Wat? Profiteer nu van korting en bezoek The Amsterdam Dungeon. Beleef 12 shows, 10 acteurs en 500 jaar geschiedenis in één omgeving!

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 24.00 EUR

Durf jij het aan? Bij The Amsterdam Dungeon beleef je een unieke ervaring waar je kunt zien, horen en ruiken. Waargebeurde verhalen komen tot leven. Het gaat over de duistere geschiedenis van Amsterdam. Met 12 shows, 10 acteurs en 500 jaar geschiedenis is geen een show hetzelfde. Met een groep van maximaal 30 personen ga je naar binnen. Het avontuur start in de middeleeuwse lift, waarna je afdaalt in het hart van The Amsterdam Dungeon. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt iedere 10/15 minuten. 

Bezoekersinformatie

The Amsterdam Dungeon is vanaf Amsterdam Centraal Station gemakkelijk te bereiken. The Amsterdam Dungeon is namelijk gevestigd op het Rokin, het hart van Amsterdam. Het ligt om de hoek van de Dam, de Kalverstraat, het Rembrandtplein en het Centraal Station. Als je met het openbaar vervoer reist kan je je reis plannen op 9292 Reis je met de auto? Voer als adres ‘Rokin 78, 1012 KW Amsterdam’ in op je navigatiesysteem. 

The Amsterdam Dungeon hanteert een adviesleeftijd van 10 jaar oud. Kinderen onder de 13 jaar moeten onder begeleiding zijn van iemand van 16 jaar of ouder. Een tour duurt ongeveer 80 minuten, houd rekening met eventuele wachttijden. Het is mogelijk om de tour in het Engels of in het Nederlands te volgen. Er start iedere 15 minuten een nieuwe tour. Kijk voor meer informatie over openingstijden, tourtijden en alle shows op de website van The Amsterdam Dungeon.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!