Entreeticket Swimfun + friet met mayonaise

Entreeticket Swimfun + friet met mayonaise

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Swimfun + friet met mayonaise. Ga voordelig naar een Sport en spel in Joure NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Swimfun + friet met mayonaise: details

Wat? Subtropisch zwembad Swimfun + friet met mayonaise in Joure met [korting] korting. 3 maanden geldig. Geldig van maandag t/m vrijdag. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.70 EUR in plaats van 10.05 EUR

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret met het gezin, er is voor ieder wat wils! In 2019 heeft het zwembad een complete renovatie gehad. Dein mee op de golven in het golfslagbad of trek baantjes in het 25 meterbad. Voor de echte waaghaalzen is er de 55 meter lange glijbaan Magic Oval en de 33 meter lange Tube Slide met lichteffecten. Speciaal voor de kleintjes is er het peuterbad, waar ze zich kunnen vermaken in warm water met onder andere een water spuitende speelbal en glijbaantje. Even bijkomen? Geniet van een relax moment in het bubbelbad.

Wild River

Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan Wild River. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Het buitenbad van 150 m2 is het startpunt van de spectaculaire afdaling van de wildwaterbaan. Daarnaast is het een prima plek om even een frisse neus te halen als je een tijdje in het subtropische deel hebt gezwommen. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Durf jij het aan? Het hele jaar door kun je buiten zwemmen.

Bereikbaarheid

Subtropisch zwembad Swimfun ligt in Joure, vlak naast de A7 en is goed te bereiken met de auto. Parkeren kan kosteloos op het eigen parkeerterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Swimfun. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!