Entreeticket Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg + friet met saus

Entreeticket Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg + friet met saus

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg + friet met saus. Ga voordelig naar een Sport en spel in Norg NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg + friet met saus: details

Wat? Koop je tickets voor Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg met [korting] korting. Inclusief friet met saus. Geldig t/m 1 januari 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.50 EUR in plaats van 8.05 EUR

Molenduinbad Norg is hét overzichtelijke familiebad in Drenthe, waar professionaliteit en gezelligheid centraal staan. Dat zie je in alles terug; de accommodatie is altijd netjes schoon, er heerst een prettige sfeer en het is er overzichtelijk. Geniet samen met het gezin van een gezellig dagje waterpret!

Neem een duik in het heerlijke 25 meter bad met een watertemperatuur van 30 graden en trek er rustig baantjes of glijd van de 30 meter lange glijbaan. Heb je even genoeg gezwommen en wil je even ontspannen? Dan kun je terecht in de stroomversnelling of even rustig bijkomen op de bubbelbank. Daarnaast kun je heerlijk relaxen in het Turks Stoombad. Deze afgesloten cabine biedt een half uur ontspanning en totale rust. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbadje en veel spelmateriaal. Naast entree tot het zwembad kun je ook genieten van een heerlijk patatje met saus. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Subtropisch Zwembad Molenduinbad Norg. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!