Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam

Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets voor STRAAT Museum in Amsterdam met [korting] korting. Gratis t/m 12 jaar. Mobiel scanbaar. Dagelijks geopend.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 17.50 EUR

De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren. STRAAT is het museum voor graffiti en street art. Zij streven ernaar om hun passie voor deze spannende kunstvorm met jullie te delen en stellen zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoon. 

STRAAT is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam. Ze bieden een volledige museale ervaring, als ook educatieve mogelijkheden en rondleidingen om al jouw street art vragen te beantwoorden. Een bezoek aan het museum zal je gegarandeerd met een frisse blik naar je omgeving doen kijken. 

In de huidige tentoonstelling maak je kennis met meer dan 150 werken van meer dan 130 kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor het museum gemaakt en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Ontdek de verhalen achter de werken, verhalen die op straat vaak verborgen blijven…

Bereikbaarheid

STRAAT is goed bereikbaar per fiets en het gratis pontje vanaf Amsterdam Centraal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van STRAAT.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!