Entreeticket Spring Spektakel

Entreeticket Spring Spektakel

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Spring Spektakel. Ga voordelig naar een Sport en spel in Zoetermeer NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Spring Spektakel: details

Wat? Koop je tickets voor Spring Spektakel in Silverdome Zoetermeer met [korting] korting. 3 maanden na aankoop geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.95 EUR in plaats van 9.95 EUR

Het is weer zover een hele week speelplezier! Van 30 april tot en met 5 mei 2023 zal het Silverdome 6 dagen lang hun Arena omtoveren tot een waar Spring Spektakel. Elke dag springen, klauteren, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken in Zoetermeer. De enige echte mascotte Rico de pinguïn nodigt iedereen graag uit bij zijn speelparadijs. Met ruim 4900m2 aan speelplezier en tientallen springkussens zal het dit jaar weer het ultieme dagje uit van de meivakantie zijn.

Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid Holland. Dit jaar is alweer de vierde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer en deze keer kunnen bezoekers uitsluitend via drie verschillende tijdsloten een ticket reserveren. Zo kunnen zij meer kinderen verwelkomen zonder dat het speelplezier verloren gaat. Kinderen kunnen op de volgende momenten gezellig komen spelen 10.00 – 13.00 / 12.00 – 15.00 / 14.00 – 17.00 uur.

Het doel is vermaak voor alle kinderen van 1 tot en met 12 jaar én onbezorgd genieten voor de ouders/verzorgers. Naast dat iedereen zich uiteraard kan uitleven en vermaken op allerlei soorten springtoestellen, zal Rico er deze editie een echt feestje van maken. Er zullen onder andere verschillende TV-karakters op bezoek komen voor een meet & greet, zondag 30 april treedt de enige echte Sweet April op met allerlei leuke liedjes van o.a. k3 en zullen de overige dagen Loek & Lia alle kinderen verrassen met hun grappige goochelacts. Naast het springen kan je ook terecht bij de schminkkraam en hebben zij een exclusieve peuterzone voor alle kleintjes.

Van al dat springen krijg je natuurlijk trek, maar geen zorgen in de Amerikaanse Sportsbar Hotwings kan je terecht voor een Rico Menu en allerlei snacks. Wil je liever voor een snel tussendoortje gaan dan is er in de Arena een aantrekkelijk smulpakket incl. verassing verkrijgbaar. Ook dit jaar tovert Silverdome hun winkel weer om tot een snoepwinkel met o.a. popcorn en suikerspin en kan men in de hal ook heerlijke poffertjes bestellen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Spring Spektakel

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!