Entreeticket Speelpunt Zwevegem

Entreeticket Speelpunt Zwevegem

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Speelpunt Zwevegem. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Zwevegem BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Speelpunt Zwevegem: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 8.90 EUR in plaats van 12.90 EUR

Speelpunt in Zwevegem is dé unieke speelbeleving voor het hele gezin! Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier.

In Speelpunt gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer. Aan de allerkleinsten is er ook gedacht! Zij ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

Playmobil® 

Uniek in Speelpunt is de uitgebreide verzameling van vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Met hun lachende gezichtjes stimuleren ze de fantasie van elk kind. Mooie prinsessen beleven er een magische dag en piraten gaan op schattenjacht. De allerkleinsten laten hun fantasie de vrije loop in zelfbedachte avonturen met de vele dieren en voertuigen uit de uitgebreide Playmobil® 1.2.3-collectie.

Even geen scherm 

In een maatschappij van smartphones en tablets zijn we vergeten wat écht spelen is. Kinderen zitten uren aan het scherm gekluisterd. Speelpunt koos dan ook bewust om geen computerconsoles te voorzien in het indoor speelproject. In tegendeel, Speelpunt wil ouders motiveren om weer écht te gaan spelen met hun kinderen. In bepaalde activiteiten kunnen ouders zelfs actief mee spelen. Je beleeft er quality time met je kind door samen te bewegen en plezier te beleven! Dus trek je sportschoenen aan en ga samen op avontuur in Speelpunt!

Bereikbaarheid

Je kunt rondom Speelpunt gratis parkeren. Bekijk hier voor meer informatie. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Speelpunt 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!