Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland

Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Tegelen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland: details

Wat? Ga voor een speels en gezellig dagje weg naar Speelpark Klein Zwitserland, een avonturenspeelpark in een parkachtige omgeving in het Limburgse Tegelen.

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 14.95 EUR

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland viert dit jaar haar 80ste verjaardag en is daarmee één van de oudste speeltuinen van Europa. De charme van de speeltuin van vroeger gecombineerd met moderne en spannende speeltoestellen. In het speelpark vind je de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa, beiden staan in het Guinessbook of Records. Voor de allerkleinsten zijn er beestachtig leuke speeltoestellen. Dit jaar zijn er ook weer nieuwe speeltoestellen te vinden in het park zoals het speelschip en de spacebal, een gigantisch klimtoestel.

Meer dan alleen een speeltuin

Klein Zwitserland is méér dan alleen maar een nostalgische speeltuin. Een kinderzwembad met Alpenweide, een avontuurlijke midgetgolfbaan, maar vooral het Avonturenbos waar je onder andere hutten kunt bouwen, maken het park tot een dagje zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten en waar je actief bezig bent. Er is voor ieder wat wils! Speelpark Klein Zwitserland is een compleet dagje uit met het hele gezin.

Lekkere trek?

Mocht je trek hebben gekregen van al deze activiteiten? Laat je dan verwennen in het sfeervolle paviljoen ‘Op den Berg’ en kom heerlijk tot rust onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Je mag gerust je eigen picknickmand meenemen om met je familie in een van de picknick hutjes je honger te stillen.

Een gezellige speelse dag tussen de bossen

Een eigentijds en gezellig Avonturenpark in een fraai bebost terrein met grote hoogte verschillen. In speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin. En dat nu al meer dan 80 jaar!   

Bereikbaarheid 

Speelpark Klein Zwisterland ligt in een parkachtige omgeving in Tegelen, Limburg. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Bij het speelpark kun je gratis parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van Speelpark Klein Zwitserland.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!