Entreeticket Space XPO Antwerpen, inclusief boek

Entreeticket Space XPO Antwerpen, inclusief boek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Space XPO Antwerpen, inclusief boek. Ga voordelig naar een Themapark in Antwerpen BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Space XPO Antwerpen, inclusief boek: details

Wat? Koop je tickets voor Space XPO – The Human quest in Antwerpen met [korting] korting. Incluisief boek. Geldig t/m 16 oktober 2022.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 14.00 EUR

Wegens succes is de Space XPO – The Human quest verlengd t/m 16 oktober 2022. Dit is de bestemming voor een onvergetelijke ruimtereis voor het hele gezin! Een unieke expo voor alle leeftijden die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Herbeleef de geschiedenis van de ruimtevaart en maak de maanlading van dichtbij mee. Bovendien leer je hoe mensen gaan overleven op Mars en kom je meer te weten over de rol van België in de ruimte. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen.

Ontdek meer dan 40 replica’s

Ontdek originele stukken die in de ruimte zijn geweest tot 1:1 NASA replica’s, zoals: Spoetnik, Vostok, Saturn v raket, Apollo capsule, Moon Lander cockpit, en veel meer. En ook historische documenten en objecten uit privécollecties maken deel uit van de tentoonstelling. Met o.a. brieven van Armstrong, de eerste ruimtewet, vluchtschema’s, en handtekeningen. 

Koppel je eigen ruimtevaartuig aan het ISS

Bezoekers zullen een eigen space craft kunnen koppelen aan ISS met het op maat gemaakte ‘docking game’. Het spel werd speciaal ontwikkeld voor deze tentoonstelling door de studenten Digital Arts en Entertainment van HOWEST Hogeschool.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren in de Vogelzanglaan, net om de hoek van de ingang. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie voor op de website van Space XPO. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!