Entreeticket Space Fun, inclusief pannenkoek en drankje

Entreeticket Space Fun, inclusief pannenkoek en drankje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Space Fun, inclusief pannenkoek en drankje. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in aan een scherpe prijs.

Entreeticket Space Fun, inclusief pannenkoek en drankje: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief toegang speeldorp, toegang attracties, toegang bar, 1 pannenkoek en 1 drankje. Geldig bij 3 vestigingen.

Nu aan slechts 7.00 EUR in plaats van 10.00 EUR

Space Fun is een binnenspeeltuin voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Al spelend gaan ze naar een andere wereld waar ze Uzo, Lobo, Elco en Boa leren kennen. Samen met hen beleven ze een middag vol plezier. Ze kunnen uren doorbrengen in het ballenbad, de blokkenzone, de trampolines, en nog veel meer! Uiteraard is er voor de ouders ook een ruimte, voorzien om iets te eten of te drinken terwijl de kinderen zorgeloos spelen. De deal is inclusief toegang tot speeldorp, toegang attracties, toegang bar, 1 pannenkoek en 1 drankje. Geldig bij alledrie de vestigingen: Oostkamp, Leopoldsburg en Lommel. 

Kijk voor meer informatie op de website van Space Fun.

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!