Entreeticket Smile Safari in Wijnegem

Entreeticket Smile Safari in Wijnegem

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Smile Safari in Wijnegem. Ga voordelig naar een Museum in Wijnegem BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Smile Safari in Wijnegem: details

Wat? Koop je tickets voor Smile Safari in Wijnegem met [korting] korting. Gratis toegang t/m 4 jaar. Mobiel scanbaar. Grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa.

Nu aan slechts 15.95 EUR in plaats van 20.40 EUR

Op zoek naar een plek waar je toffe foto’s en video’s kunt maken? Dan ben je bij Smile Safari zeker aan het juiste adres! Na 2 succesvolle edities in Brussel is er een nieuwe editie in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Smile Safari is het grootse Instagram- en TikTokmuseum van Europa. Het is niet zomaar een museum, maar je gaat op expeditie langs optische illusies, ballenbakken, regenbogen en nog veel meer! Ontdek maar liefst 70 splinternieuwe decors met totaal uiteenlopende decors. De kamers zijn ingericht door kunstenaars en designers. Je komt gegarandeerd thuis met de mooiste plaatjes. Het perfecte uitje met het hele gezin! 

Voor de nieuwe editie van Smile Safari in Wijnegem Shopping center wordt het parcours opnieuw opgebouwd. Er zijn heel wat nieuwe ervaringen en kamers maar je zal ook enkele topinstallaties van de eerste editie terugvinden. Sommige elementen werden gerecylcleerd maar die werden dan wel met een nieuwe, frisse look afgewerkt. Tijdens de volledige openingsperiode van Smile Safari kunnen er af en toe ook nieuwe settings bijkomen.

Bereikbaarheid

Smile Safari vindt plaats in Wijnegem shopping center, ingang 11. Je kunt in het shopping center gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Smile Safari. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!